Samen bouwen met zekerheid

Weet je wat cpo is? Collectief opdrachtgeverschap betekent dat wij – de kopers - samen de opdrachtgever zijn voor het bouwen van dit woongebouw. Daarbij worden we goed begeleid door de architect en de bouwgroepbegeleider die veel ervaring hebben met dit soort processen. In ons gebouw komen 25 woningen die verschillen qua type en grootte. Woon jij liever in een stadswoning met de voordeur aan de straat en een eigen terras of in een appartement met balkon of dakterras? Wat je ook kiest, de woning kun je zelf indelen met de hulp van onze architect. Dus maak het op IJburg! We hebben ook een gemeenschappelijk terras op de begane grond, een gemeenschappelijk dakterras en een gezamenlijke ruimte waar we elkaar ontmoeten of samen leuke dingen doen. Heb jij al ideeën voor de invulling van deze ruimte?

Belangrijk om te weten is dat we al hebben gekozen voor een duurzaam, bijna energieneutraal en rainproof gebouw. Er komt een collectieve warmte-koudeopslag op Centrumeiland, daar sluiten wij op aan voor de verwarming en koeling van de woningen. Je woning wordt geventileerd via een WTW-systeem. Op het dak komen zonnepanelen en hier wordt ook regenwater opgevangen in een waterbuffer. Je hebt je eigen parkeerplek in onze verdiepte parkeerkelder. Lekker makkelijk.

Ons gebouw wordt gerealiseerd door Bouwgroep Samen in Amsterdam, architectenbureau Atelier PUUUR ondersteunt onze cpo-bouwgroep tot de woningen klaar zijn en Van der Linden is de makelaar. Vink Bouw staat ervoor garant dat het gebouw ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Dat is dus samen bouwen met zekerheid!

Vind je het wat? Wonen op deze fantastische, nieuwe plek aan het IJ? En samen bouwen met ons, een enthousiaste groep zelfbouwers? Wij hebben zin in het vervolg van het proces. Doe mee! Neem contact op met de makelaar en je kunt zo inschuiven.