Aanmelden

Doe je mee?

Samen bouwen is een mooi traject. We hebben bijeenkomsten om over ons gebouw na te denken en te beslissen over materialen, invulling van ruimtes, entree enzovoort. Als je je aansluit bij PUUUR IJCE, word je uitgenodigd voor deze bijeenkomsten. Je kunt je hier aanmelden als geïnteresseerde. Doe je mee?

Wil je eerst nog wat meer info en de sfeer proeven? Kom dan naar een van de informatieavonden en maak kennis met de architect die ons begeleidt en de makelaar. Op een maquette krijg je een goed beeld van ons gebouw en de indeling tot nu toe. Je bent van harte welkom.

Bij het project geldt een zelfbewoningplicht van de gemeente en een verbod op verkoop voor de duur van 5 jaar vanaf het moment van de grondafname, hetgeen betekend een zelfbewoningsplicht van circa 2,5 a 3 jaar, uitgaande van een bouwtijd van 1,5 a 2 jaar. Je kan voor het project inschrijven als je niet eerder een erfpachtovereenkomst hebt afgesloten met een zelfbouwwoning uit het gemeentelijk zelfbouwaanbod van Amsterdamse voor individuele zelfbouw van 2013 tot en met 2017, dan wel niet eerder een erfpachtrecht uit het gemeentelijke zelfbouwaanbod voor bouwgroepen in die jaren op je naam is gevestigd.